En suport a la CUP per fer fora a l’Albiol

El jovent de l’esquerra independentista de Badalona donem suport a la campanya engegada per la CUP Badalona aquest mes de gener, l’objectiu de la qual és contribuir a sumar forces per fer fora del consistori badaloní el govern d’Albiol.

El Partit Popular, hereus ideològics del franquisme, estan duent a terme una política profundament anti-social a la ciutat amb un fort component populista. Una política “de façana”, en la que l’alcalde Albiol juga a presentar-se com aliè a la política del seu partit i així desviar l’atenció (i la crítica) que el govern espanyol genera.

Des de l’entrada del Partit Popular i d’Albiol a l’ajuntament de Badalona la repressió policial, burocràtica i política contra el teixit associatiu de la ciutat s’ha convertit en quelcom habitual. Amb la unitat antiavalots Omega de la Guàrdia Urbana com a executora, Albiol pretén silenciar aquelles veus que s’alcen per fer-li front.

Especialment crua és la repressió a l’independentisme, l’últim episodi de la qual és l’anunci per part d’Albiol de la negativa a permetre exercir democràticament el dret a l’autodeterminació en la consulta fixada pel 9 de novembre d’aquest any, en que una part de la nació catalana decidirà la seva pertinença o no en l’imperialista estat espanyol.

El govern de Xavier Garcia Albiol, en resum, s’ha dedicat a aplicar certes mesures concretes per a ocultar, i no combatre, la creixent tensió social a la nostra ciutat i així poder seguir exercint el poder i la corrupció en benefici propi.

Ens hem vist perseguits, controlats i ens han volgut fer sentir impotents davant d’un govern municipal que ha blindat el seu aparell repressor. El jovent badaloní no suportarà més aquesta situació d’inseguretat provocada per el mal govern d’un polític d’idees post-franquistes. Hem decidit passar a l’acció sumant-nos a aquesta campanya.

És per això que el jovent diem #ForaAlbiol!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s